Over Mij

Michel van der Feer

Jerome Hale

Michel van der Feer

Natuurfotograaf

In 1984 ben ik begonnen met fotograferen. Mijn eerste camera was een Minolta X700 met bijbehorende tele- en macrolenzen. Voor die tijd een fijne camera om mee te werken. Later volgden de Leica R6 en R5 met diverse lenzen. Na een aantal jaren veel te weinig te hebben gefotografeerd, heb ik in 2006 (inmiddels had de digitale fotografie zijn intrede gedaan) de draad weer opgepakt en de Leica apparatuur van de hand gedaan. Momenteel fotografeer ik met de Nikon D700, 70-200mm. TC-20EIII, 24-70mm., 105mm. Macro, TC-14EIII en 200-500mm.

Soort fotografie: Van alle verschillende vormen van fotografie, heeft natuurfotografie mijn voorkeur, met nadruk op wild- en macrofotografie. De natuur met zijn vormen en kleuren inspireren mij. De diverse jaargetijden, prikkelen mij om iedere keer weer vernieuwend bezig te zijn. Een beeld creëren dat me aanspreekt en uitdaagt.

Verder heb ik naast deze site, de website MF-Photography.nl, waar meer aandacht wordt besteed aan Architectuur, Nachtfotografie, Art en Zwart-Wit.

Ik hoop dat je ervan geniet, net zoals ik. Mocht je suggesties of ideeën hebben, laat dan een berichtje achter door mij een e-mail te sturen.

Groet,
Michel van der Feer